82697
Książka
W koszyku
Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości „free” nie były tak smaczne! Odbiorcy - osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru - wszyscy, którzy uwielbiają słodkości Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta - oraz propozycje ich różnych wersji - podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru - w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych - pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię - zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Free : dolci senza glutine, latte, uova, zucchero
Uwaga ogólna
Na okładce odmienna kolejność autorów.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej