Kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księbozbioru
(98)
Forma i typ
Książki
(98)
Poradniki i przewodniki
(82)
Publikacje popularnonaukowe
(21)
Albumy i książki artystyczne
(1)
Poezja
(1)
Dostępność
nieokreślona
(63)
dostępne
(52)
tylko na miejscu
(2)
wypożyczone
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(55)
Oddział dziecięcy
(3)
Filia F1
(9)
Filia Cychry
(4)
Filia Różańsko
(13)
Filia Dargomyśl
(19)
Filia Warnice
(14)
Czytelnia Dorośli
(2)
Autor
Pustelnik Anastazja
(5)
Maciąg Agnieszka (1969- )
(4)
Wolański Robert (fotograf)
(4)
Makarowska Magdalena
(3)
Zasuwa Iwona
(3)
Durnowska Małgorzata
(2)
Dymek Marta
(2)
Dąbrowska Beata Anna
(2)
Dąbrowska Ewa (internista)
(2)
Grillparzer Marion (1961- )
(2)
Guziak Maria Goretti
(2)
Jakimowicz-Klein Barbara
(2)
Mosley Michael (1957- )
(2)
Musiałowska Dominika (dziennikarz)
(2)
Stolińska-Fiedorowicz Hanna
(2)
Wrona Justyna
(2)
Zielewska Joanna (dietetyka)
(2)
Świątkowska Dorota
(2)
Androsiuk Ewa
(1)
Antoniszyn Tomasz
(1)
Atkinson Sue
(1)
Bailey Clare
(1)
Baranowska Natalia
(1)
Baron Aleksander
(1)
Berkum Frank van (1956- )
(1)
Bernardes-Rusin Mirosława
(1)
Bienias Agnieszka
(1)
Bieńkowska Katarzyna (1972- )
(1)
Blackthorn Amy (1981- )
(1)
Borkowska Paulina (dietetyk)
(1)
Brzozowska Maria
(1)
Błotnicka Agnieszka (1966- )
(1)
Casparek-Türkkan Erika
(1)
Ceborska-Scheiterbauer Ewa
(1)
Chodakowska Ewa (1982- )
(1)
Cholewińska-Szkolik Aniela
(1)
Chorążyczewska Tamara
(1)
Cichoń Katarzyna
(1)
Coceancig Daniel
(1)
Czekański Marek
(1)
Drukort Magdalena
(1)
Duczyńska-Surmacz Renata
(1)
Dunn Alan
(1)
Dunowska Aleksandra
(1)
Döbbelin Hans Joachim
(1)
Edelson Mat
(1)
Ferdek Anna
(1)
Francuz Sabina
(1)
Gajewska-Okonek Monika
(1)
Gawłowska Agnieszka
(1)
Gessler Magda
(1)
Gessler Magda (1953- )
(1)
Gojowy Piotr (1959- )
(1)
Gong Leo
(1)
Goździewicz Małgorzata
(1)
Graboń Ika
(1)
Greger Michael H
(1)
Gąsiorowska Wanda
(1)
Głowacka Karolina
(1)
Głowacki Łukasz
(1)
Hartwig-Sosnowska Jolanta (1946- )
(1)
Jalowiec Magdalena (tłumacz)
(1)
Japy David
(1)
Jas-Baran Marta
(1)
Jałowiec Magdelena
(1)
Johansen Signe
(1)
Jurczyński Jacek (niem.)
(1)
Katz Rebecca
(1)
Kauka Mascha
(1)
Kavoukis Lefteris
(1)
Kiewnarska Elżbieta (1871-1944)
(1)
Kocowska Barbara (1955- )
(1)
Kopiec Karolina
(1)
Kostina Lidia
(1)
Kowalczyk Anna
(1)
Kozioł Andrzej
(1)
Kozłowska Katarzyna
(1)
Krajewska Zuza
(1)
Krawczyk Marta
(1)
Kulawik Ida
(1)
Kulesza Grzegorz
(1)
Kwiecień Bartek
(1)
Kämpargard Niklas
(1)
Landon Rachel
(1)
Liguziński Maciej
(1)
Lis Hanna
(1)
Lis Paweł
(1)
Loftus David
(1)
Matoga Karolina
(1)
Matyjek Joanna
(1)
Mizielińska Aleksandra (1982- )
(1)
Mizieliński Daniel (1982- )
(1)
Mościcka Regina
(1)
Murray Michael T
(1)
Musiałowska Dominika
(1)
Norris Melissa K
(1)
Nowak Zbigniew Tomasz
(1)
Nowakowska Justyna (tłumaczka)
(1)
Oliver Jamie (1975- )
(1)
Orzechowska-Zeidler Iwona
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(23)
2010 - 2019
(70)
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(80)
1901-2000
(2)
1989-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(98)
Język
polski
(98)
Odbiorca
Dorośli
(12)
6-8 lat
(3)
9-13 lat
(3)
Dzieci
(3)
18+
(2)
Młodzież
(1)
Ogrodnicy
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(5)
Temat
Ciasta
(10)
Przepisy kulinarne
(8)
Zdrowe odżywianie
(8)
Kucharstwo
(7)
Zdrowe żywienie
(7)
Dieta
(4)
Insulinooporność
(4)
Kuchnia polska
(4)
Potrawy jarskie
(4)
Weganizm
(4)
Ziołolecznictwo
(4)
Cukrzyca
(3)
Desery
(3)
Indeks glikemiczny
(3)
Koktajle
(3)
Kulinaria
(3)
Leczenie dietą
(3)
Potrawy dietetyczne
(3)
Rośliny lekarskie
(3)
Surówki i sałatki
(3)
Słodycze
(3)
Czekolada
(2)
Dieta cukrzycowa
(2)
Dieta niskowęglowodanowa
(2)
Dieta oczyszczająca
(2)
Dieta owocowo-warzywna
(2)
Dietetyka
(2)
Dziecko zdolne
(2)
Fermentacja
(2)
Gospodarstwo domowe
(2)
Jelita
(2)
Kuchnia klasztorna
(2)
Kuchnia regionalna
(2)
Kuchnia wegańska
(2)
Likiery
(2)
Medycyna niekonwencjonalna
(2)
Menopauza
(2)
Obyczaje i zwyczaje
(2)
Posiłki na wynos
(2)
Potrawy szybkie i łatwe
(2)
Przetwory owocowo-warzywne
(2)
Przyprawy
(2)
Rodzina
(2)
Terapia
(2)
Warzywa
(2)
Zdrowy styl życia
(2)
Żywność prozdrowotna
(2)
Adaptogeny
(1)
Afrodyzjaki
(1)
BHP
(1)
Bezsenność
(1)
Boże Narodzenie
(1)
Chleb
(1)
Choroba
(1)
Choroby
(1)
Choroby dziecięce
(1)
Cukier
(1)
Cukrzycy
(1)
Desery i ciasta
(1)
Dieta Mosleya
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Dieta bezmleczna
(1)
Dieta fleksitariańska
(1)
Dieta lecznicza
(1)
Dieta lekkostrawna
(1)
Dieta odchudzająca
(1)
Dieta pudełkowa
(1)
Dieta sokowa
(1)
Dieta spalająca tłuszcz
(1)
Długowieczność
(1)
Gastronomia
(1)
Gimnastyka
(1)
Gluten
(1)
Herbata
(1)
Higiena
(1)
Hildegarda (św. ; 1098-1179)
(1)
Hotele
(1)
Insulina
(1)
Kawa (napój)
(1)
Kefir
(1)
Kiszonki
(1)
Kolacja
(1)
Kombucza
(1)
Konserwowanie
(1)
Kuchnia (żywność naturalna)
(1)
Kuchnia amerykańska
(1)
Kuchnia azjatycka
(1)
Kuchnia chińska
(1)
Kuchnia europejska
(1)
Kuchnia sezonowa
(1)
Kuchnia skandynawska
(1)
Kuchnia słowiańska
(1)
Kuchnia wegetariańska
(1)
Kultura stołu
(1)
Leczenie
(1)
Leki
(1)
Magia
(1)
Migrena
(1)
Mięczaki
(1)
Mleczne napoje fermentowane
(1)
Temat: dzieło
MasterChef Junior (program telewizyjny)
(2)
Ojciec Mateusz (serial telewizyjny)
(1)
Temat: czas
2001-
(3)
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(2)
Świat
(2)
Afryka
(1)
Ameryka
(1)
Azja
(1)
Eurazja
(1)
Europa
(1)
Gryfino (woj. zachodniopomorskie)
(1)
Sandomierz (woj. świętokrzyskie)
(1)
Skandynawia
(1)
Włochy
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(54)
Publikacja bogato ilustrowana
(41)
Poradnik
(30)
Przepisy kulinarne
(22)
Książki kucharskie
(4)
Poradniki
(3)
Publikacje dla dzieci
(3)
Kolędy i pastorałki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Zielnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1404)
Edukacja i pedagogika
(558)
Medycyna i zdrowie
(335)
Socjologia i społeczeństwo
(335)
Literaturoznawstwo
(296)
Kulinaria
(98)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(266)
Psychologia
(236)
Religia i duchowość
(235)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(221)
Biologia
(214)
Kultura i sztuka
(203)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(202)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(154)
Geografia i nauki o Ziemi
(140)
Podróże i turystyka
(125)
Hobby i czas wolny
(101)
Etnologia i antropologia kulturowa
(99)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(97)
Filozofia i etyka
(89)
Językoznawstwo
(89)
Kultura fizyczna i sport
(79)
Rozwój osobisty
(79)
Zarządzanie i marketing
(76)
Ochrona środowiska
(65)
Informatyka i technologie informacyjne
(47)
Architektura i budownictwo
(44)
Fizyka i astronomia
(42)
Inżynieria i technika
(39)
Media i komunikacja społeczna
(33)
Nauka i badania
(30)
Styl życia, moda i uroda
(28)
Rolnictwo i leśnictwo
(24)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(23)
Dom i ogród
(22)
Transport i logistyka
(21)
Chemia
(18)
Matematyka
(16)
Archeologia
(15)
Praca, kariera, pieniądze
(15)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(11)
Fizyka
(4)
Elektrotechnika
(3)
Styl życia, moda, uroda
(2)
Zoologia
(2)
Geografia świata
(1)
Historia i nauki pomocnicze
(1)
Konstytucja
(1)
Literaturoznawstwo i krytyka literacka
(1)
Monografia
(1)
Narkomania
(1)
Obronność i bezpieczeństwo narodowe
(1)
Pamiętniki i wspomnienia
(1)
Powieść obyczajowa
(1)
Relacje międzyludzkie
(1)
Samorealizacja
(1)
Varia
(1)
98 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Pierwsza dieta, którą zastosujesz z przyjemnością. 8-tygodniowa dieta opracowana przez dr Michael'a Mosley'a to rewolucyjna metoda redukcji wagi, skutkująca nie tylko lepszym samopoczuciem i obniżeniem poziomu cukru we krwi, ale również zapobieganiem i cofaniem się cukrzycy typu 2. W swojej niezwykłej książce kucharskiej dr Clare Bailey lekarz rodzinny i żona Michael'a Mosley'a połączyła siły ze znaną dietetyk, dr Sarah Schenker, aby stworzyć zestaw niskokalorycznych i niskowęglowodanowych potraw. Mamy tu rozplanowane na 8 tygodni zestawienie zbalansowanych, prostych i smacznych dań: od szybkich śniadań po pyszne kolacje. Przepisy zaprojektowano według najzdrowszej metody żywienia diety śródziemnomorskiej. Zrewolucjonuj swój sposób odżywiania. schudnij i utrzymaj wagę przez: ograniczenie prostych i przetworzonych węglowodanów, redukcję spożywanych kalorii, spożywanie zdrowych tłuszczów i wysokiej jakości białka. Nieważne, czy chcesz zeszczupleć, cofnąć insulinooporność lub cukrzycę, obniżyć czy utrzymać odpowiedni poziom cukru we krwi. Ta książka pomoże ci schudnąć i na zawsze zmienić sposób, w jaki się odżywiasz. Gotowy jadłospis na pierwsze 8 tygodni diety i ponad 100 propozycji pysznych potraw dla utrzymania osiągniętych rezultatów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Różańsko
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kiszonki i fermentacje : bestseller w nowej odsłonie / Aleksander Baron. - [Bielsko-Biała] : Pascal, [2018]. - 287, [1] strona : fotografie ; 21 cm.
"Smak kwaśny jest najbardziej charakterystyczny dla polskiej kuchni, ale wiedza o kiszeniu warzyw, owoców i zboża oraz o wyrabianiu octów to dziedziny nieco zapomniane w naszej kulinarnej tradycji. Choć życia bez kiszonej kapusty i ogórków nawet nie potrafimy sobie wyobrazić, Aleksander Baron umie wyobrazić sobie życie znacznie bogatsze... Odkrywa kiszonki niepowtarzalne, zaskakujące i po prostu piękne, bo smak to przecież część estetyki. Ma niezwykły kontakt z historią, zapomnianą kulinarną wiedzą i sztuką, które gdzieś wyparowały, ale ciągle jakoś unoszą się między nami w powietrzu. Dziś wracają do nas jako coś nowego." /dr hab. Jarosław Dumanowski, profesor UMK/
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Warnice
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Dorośli
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Poznaj magiczne zastosowania roślin i tradycyjnych składników, które znajdziesz nie tylko w dzikim ogrodzie, ale i w swojej kuchni. Receptury na ziołowe herbaty, magiczne eliksiry i ogniste trunki. Czas na szczyptę botanicznej magii, która odmieni rzeczywistość, odpowie na nurtujące cię pytania, zapewni ci zdrowie i dobre samopoczucie. Dowiedz się, jak skorzystać z roślin w najlepszy sposób – pijąc je z ulubionego kieliszka. Dzięki tej książce dowiesz się: co łączy historię niewolnictwa i mojito, jakie właściwości ma jałowiec, roślina będąca składnikiem kadzideł i dżinu, jakie drinki pił Ernest Hemingway w blasku księżyca, które rośliny mogą służyć jako talizmany ochronne, dlaczego herbata może spełnić nasze ukryte pragnienia, co zrobić, by ziołowe piwa, pitne miody i cydry miały wspaniały smak i niezwykłe właściwości. W książce znajdziesz mnóstwo botanicznych ciekawostek i przepisów na wyśmienite trunki, koktajle bezalkoholowe oraz zaklęcia na dobre samopoczucie.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia F1
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ponad 70 wspaniałych przepisów, zarówno prostych, jak i bajecznie wyrafinowanych, prezentuje nam kulinarne bogactwo międzynarodowej rybnej kuchni.W książce obecnie jest wszystko, z czego słyną wody słodkie i słone. Nie brakuje w niej także bogatej oferty owoców morza. Obok przyrządzonych na wiele sposobów małży i morskich ślimaków, krewetek iraków serwuje się w niej iście królewskie skorupiaki, jak homary i langusty.W sposób łatwy i zrozumiały autorka wprowadza nas w tajniki przyrządzania ryb.Przedstawia różne techniki gotowania, przyrządzania rybnego wywaru, a także najważniejsze narzędzia pracy w wykwintnej rybnej kuchni.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Dieta łatwostrawna : z czym to się je? / Ewa Ceborska-Scheiterbauer. - Gliwice : Wydawnictwo Helion - Septem, 2019. - 213, [2]strony : ilustracje kolorowe ; 23 cm.
Dieta łatwostrawna jest zalecana przez lekarzy najczęściej w przypadku zwykłych przeziębień i infekcji, ale także poważniejszych chorób, na przykład w terapii nowotworowej czy po operacjach i innych zabiegach obciążających organizm. Pacjentom takie żywienie kojarzy się zwykle z kaszą manną, rozgotowanymi ziemniakami i zupą mleczną. Dieta łatwostrawna. Z czym to się je? to pierwsza na polskim rynku publikacja podejmująca taką tematykę - propozycja dla osób, które są na diecie łatwostrawnej, a więc nieobciążającej przewodu pokarmowego długim trawieniem. Dzięki temu organizm może się skoncentrować na innych działaniach, na przykład na dochodzeniu do zdrowia. Książka ma także na celu pokazać, że dieta łatwostrawna to nie tylko rozgotowane papki, ale też całkiem apetyczne i smaczne potrawy. Mgr inż. Ewa Ceborska-Scheiterbauer - absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Od dziewięciu lat zajmuje się dietetyką i żywieniem człowieka. Prowadzi własną poradnię dietetyczną - Food & Diet; jest dietetykiem do tzw. spraw trudnych. Dzięki swojej pasji i wiedzy z zakresu szeroko rozumianej dietetyki nie tylko pomogła wielu osobom zrzucić zbędne kilogramy, ale również nauczyła je, jak zdrowo, a przy tym smacznie się odżywiać. Od 2012 roku angażuje się w pomoc osobom poddawanym leczeniu onkologicznemu. Od kilku lat jeździ po Polsce, by szkolić pacjentów i ich rodziny, a także personel medyczny i farmaceutów w zakresie odżywiania w terapii nowotworowej. Jest współautorką książki Kuchnia i medycyna XXI wieku, do której napisała kilka rozdziałów poświęconych żywieniu podczas leczenia onkologicznego. Wciąż szuka nowych pomysłów, wyzwań, śledzi doniesienia naukowe z dziedziny dietetyki, uczestnicząc w konferencjach naukowych. Jako ekspert w zakresie żywienia jest częstym gościem programów telewizyjnych i radiowych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia F1
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Cychry
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Święta Bożego Narodzenia to najpiękniejszy czas w całym roku. Dzięki książce dzieci dowiedzą się, jak te wyjątkowe, magiczne Święta obchodzi się w różnych częściach Polski. Znajdą w niej kolędy, opisy bożonarodzeniowych zwyczajów i tradycji charakterystycznych dla poszczególnych regionów naszego kraju, poznają ciekawostki i przepisy na dania wigilijne.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dziecięcy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia Różańsko
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Filia Dargomyśl
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Warnice
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Dargomyśl
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Chcesz zaskoczyć gości niebanalnymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych wyjątkowych sałatek. A może chcesz mieć dietetyczne posiłki do pracy? Lub pyszne dania obiadowe, które można wykonać w kilka minut? Sałatki to idealna przystawka, samodzielne danie, popołudniowa przekąska lub zdrowe śniadanie. To najlepszy wybór dla wegetarian, bezglutenowców, osób ceniących lekkostrawną dietę. Sprawdź to! Nagrodą jest zdrowie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Dieta dla kobiet 50+ / [redakcja Małgorzata Durnowska]. - Poznań : Olimp Media, copyright 2019. - 109, [3] strony : fotografie ; 20 cm.
(Smak Zdrowia)
Na okładce podtytuł: zdrowie zaczyna się na talerzu.
Po 50. roku życia o wiele łatwiej o dodatkowe kilogramy, więc warto zmienić styl życia oraz sposób odżywiania. Odpowiednio skomponowana dieta z pewnością pomoże dłużej czuć się młodo, a także zachować promienny wygląd i dobre samopoczucie. Polecamy dania zawierające większą ilość wapnia i magnezu, za to mniej kaloryczne i z niższym IG.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Warnice
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Obniżamy ciśnienie / [redakcja Małgorzata Durnowska]. - Poznań : Olimp Media, copyright 2019. - 109, [3] strony : fotografie, ilustracje ; 20 cm.
(Smak Zdrowia)
Na okładce podtytuł: co jeść, a czego unikać?.
Na okładce logo: Book & Cook.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia Różańsko
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: Pierwsza książka autorki najpopularniejszego bloga o kuchni roślinnej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej